Puzzle možete naručiti na jedan od sljedećih načina:

1. putem Obrasca za naručivanje.

U obrazac za naručivanje potrebno je upisati sljedeće podatke:
1. Ime i prezime
2. Adresa (ulica i broj)
3. Mjesto (poštanski broj i naziv)
4. E-mail adresa
5. Broj mobitela ili telefona
6. Broj dijelova puzzle (24, 40, 80 ili 160)
7. Količina
8. Napomena

Podaci pod točkama 1. do 7. su obavezni!

Za dodavanje Vaše fotografije kliknite na gumb "Odaberi datoteku" (ili "Browse...") koji se nalazi desno od polja "Fotografija". Otvoriti će se dijaloški okvir za odabir željene slike. Potražite sliku na Vašem računalu, označite ju i kliknite na gumb "Open" (ili "Otvori"). Nakon što ste dodali fotografiju i popunili sva obavezna polja (označena zvijezdicom), kliknite gumb "Naruči" kako bi potvrdili Vašu narudžbu.

Putem obrasca za naručivanje moguće je poslati samo jednu sliku. Ako želite naručiti više puzzli od više različitih fotografija istovremeno, potrebno je poslati narudžbu za svaku fotografiju posebno ili sve fotografije staviti u komprimiranu datoteku (npr. ".ZIP", ".RAR", ".7Z"). Ili nam narudžbu pošaljite putem e-maila.

Nakon slanja narudžbe na Vaš će e-mail doći automatska poruka o uspješnom primitku narudžbe. Ukoliko na e-mail ne dobijete nikakvu poruku, molimo Vas da nam se obratite na našu e-mail adresu info@moje-puzzle.com kako bismo provjerili da li je Vaša narudžba zaprimljena.

2. putem e-maila info@moje-puzzle.com

Ako naručujete putem e-maila, molimo Vas da nam na adresu info@moje-puzzle.com pošaljete fotografiju zajedno sa sljedećim podacima:
1. Ime i prezime
2. Adresa (ulica i broj)
3. Mjesto (poštanski broj i naziv)
4. Broj mobitela ili telefona
5. Broj dijelova puzzle (24, 40, 80 ili 160)
6. Količina
7. Napomena

Podaci pod točkama 1. do 6. su obavezni!

3. putem naše Facebook stranice

Puzzle možete naručiti i putem naše Facebook stranice facebook.com/smartpuzzle. Pošaljite nam fotografiju zajedno s Vašim podacima.

4. slanjem Vaše fotografije poštom

Ako imate "klasičnu" fotografiju, možete nam ju poslati poštom, a mi ćemo ju prebaciti u digitalni oblik i izraditi puzzle te Vam fotografiju poslati natrag zajedno s puzzlama.
Naša adresa je:
"Puzzle, proizvodnja i marketing"
Luke Botića 29
42000 Varaždin